Razvrsti po:
Razvrsti po:
 • BRP JE KUPIL IZBRANI DEL ALTA MOTORS KOT DEL NJEGOVEGA NADALJNEGA INTERESA ZA RAZISKOVANJE ALTERNATIVNIH ENERGIJ

  26.02.2019

  20. februar 2019, Valcourt, Quebec - BRP (TSX: DOO, NASDAQ: DOOO) je objavil nakup izbranih sredstev podjetja Faster Faster, Inc. (Alta Motors) kot del dolgoletnega zanimanja BRP-a za nove tehnologije in nadomestne vire energije za powersport industrijo.

  Več o ...
 • CAN-AM MAVERICK TRAIL 800 T NA SLOVENSKI OBALI

  20.12.2018

  Koper, December 15, 2018: Z novim Maverick Trail 800 T smo se tokrat zapeljali na Slovensko obalo na kar dva zanimiva dogodka. Prvi, ki je bil tudi dobrodelno usmerjen, se je odvijal v soboto 15. 12. 2018 v Kopru na karting stezi. Naslednji dan, v nedeljo 16. 12. 2018 pa smo se pridružili lovcem na območju Gabrka pri Divači in se odpravili na skupinski lov divjadi.

  Več o ...
 • 2018 CAN-AM WINTER CELEBRATION SMO ZAKLJUČILI USPEŠNO IN TUDI PREDSTAVILI NOVOSTI ZA LETO 2019

  30.11.2018

  V Šentvidu pri Stični smo v soboto 24. 11. 2018 pripravili srečanje lastnikov in ljubiteljev štirikolesnikov in SSV-jev, na katerem ni manjkalo hrane, pijače, zabave in glasbe ter seveda obiskovalcev. Prijave so potekale ONLINE, kjer smo prejeli kar 240 prijav, a na žalost je nekatere prestrašila slaba vremenska napoved. Nič hudela, saj je nekaj več kot 140 pogumnežev prišlo preizkusiti svoje moći na urejeni motokros progi. V okviru programa smo organizirali vožnje po stezi za motokros, tekmovanje v trialu s štirikolesniki in vrsto drugih zanimivosti.

  Več o ...
 • OUTLANDER 6X6 450 IN MAVERICK SPORT MAX: CAN-AM OFF- ROAD IMA VSE, KAR JE POTREBNO ZA PUSTOLOVŠČINE

  24.09.2018

  • Popolnoma novo Maverick Sport MAX vozilo redefinira družinske izlete
  • Popolnoma novo Outlander 6x6 450 vozilo nudi dostop do vseh ugodnosti, ki jih ponujajo 6x6 vozila
  Več o ...
 • BRP POVEČUJE KATEGORIJO VOZIL S TREMI KOLESI Z NOVIM MODELOM CAN-AM RYKER IN S FOKUSOM NA IZOBRAŽEVANJE VOZNIKOV

  21.09.2018

  Can-Am Ryker je zgrajen za motnje ...
  • Dostopen: enostaven za vožnjo z tehnologijo "twist-and-go"
  • Zabaven: inovativna in samozavestna vožnja brez kompromisa
  • Prilagodljiv: čez 75.000 načinov prilagodljivosti, vključno s številnimi dodatki
  Več o ...
 • USPOSABLJANJE V OKVIRU OPERACIJE »DIGITALIZACIJA PRODAJE SKI&SEA«

  25.07.2018

  V okviru operacije »Digitalizacija prodaje SKI and SEA« je na sedežu podjetja Ski & Sea d.o.o., dne 25.07.2018 potekalo usposabljanje z naslednjo vsebino:
  • Predstavitev izzivov procesov digitalizacije podjetij, spletnih portalih ter spletne varnosti uporabnikov.
  • Predstavitev operacije »Digitalizacija prodaje SKI and SEA« ter rezultatov izvedenih storitev z namenom ozaveščanja glede učinkovitih procesov prodaje, varne komunikacije kupcev in prednosti brezpapirnega poslovanja.
  Več o ...
 • CAN-AM IZBOLJŠUJE IZVENCESTNE VOŽNJE Z IZJEMNIMI NADGRADNJAMI NA 2019 ATV IN SSV VOZILIH

  10.07.2018

  • Preoblikovani Outlander-ji povečujejo pustolovščino z vrhunsko zmogljivostjo, upravljanjem in izjemnim dizajnom
  • Can-Am zdaj ponuja najširšo ATV in SSV zasedbo, ki izpolnjuje nove EU predpise
  • Can-Am Traxter vozila so dobila čvrste nadgradnje za večjo zmogljivost
  • Specializirani paketi skozi celo zasedbo, so narejeni za potrebe po vsem svetu
  Več o ...
 • 2018 SEA-DOO ADVENTURE HRVAŠKA - DUBROVNIK

  05.07.2018

  Dubrovnik, Hrvaška; Sobota, 30. Junij 2018 – V Dubrovniku smo se skupaj z organizatorjem AC BETA SERVIS (uradni zastopnik in serviser za Evinrude, Sea-Doo in Can-Am v Dubrovniku, Hrvaška), uradnim zastopnikom za BRP proizvode v Podgorici, Črna Gora – PROKOM in več kot 20 prisotnih lastnikov iz celotne regije, družili na zadnjem letošnjem Sea-Doo Adventure srečanju.

  Več o ...
 • BRP DODAJA ALUMACRAFT IN S TEM USTVARJA NOVO MARINE GROUP

  04.07.2018

  Valcourt, Quebec, Junij 28, 2018 – BRP (TSX:DOO) je danes objavila ustvaritev Marine Group s prevzemom Alumacraft Boat, premiernega zasebnega severnoameriškega proizvajalca aluminijastih ribiških plovil s sedežem v St. Peteru, MN.

  Več o ...
 • 2018 SEA-DOO ADVENTURE; Marina Portorož – Grado (Italija)

  15.06.2018

  Marina Portorož, Nedelja, 10. Junij 2018 – Na OTOKU Marine Portorož smo se skupaj z H2O Center d.o.o. in lastniki Sea-Doo vodnih skuterjev odpravili na 50 navtičnih milj dolgo pot iz Slovenije proti Italiji – Sea-Doo Adventure.

  Več o ...
 • 2018 SEA-DOO DEMO DAY

  15.06.2018

  Marina Portorož, 09. Junij 2018 – Na OTOKU Marine Portorož smo skupaj z H2O Center d.o.o. organizirali nepozabno zabavo – 2018 SeaDoo Demo Day, kjer so vsi mimoidoči lahko testirali vodne skuterje Sea-Doo modelnega leta 2018.

  Več o ...
 • DIGITALIZACIJA PRODAJE SKI&SEA

  05.04.2018

  V podjetju opažamo, da so se želje in potrebe kupcev z leti spremenile in so le-te vedno večje ter raznolike. Iz tega razloga je naša vizija razširiti svoj prodajni asortima, biti vodilni  in prepoznavni v JV Evropi v prodaji vozil za vodo, teren in sneg, njihove opreme, pripomočkov ter oblačil, širiti poslovanje na nove (tuje) trge itd.. Z avtomatizacijo procesov naročanja, digitalizacijo, prenovo spletnih strani prilagojeno tujim trgom (večjezičnost), s postavitvijo spletne trgovine, elektronska izmenjava podatkov in listin ter številnimi drugim nadgradnjami želimo obstoječo zastopniško in servisno mrežo povečati in izboljšati ter v največji meri približati kupcu. Tak način bo prinesel povečanje prodaje in hkrati krepil mednarodno konkurenčnost. 

  Več o ...
 • BRP ATV MODELI SO SEDAJ OPREMLJENI TUDI Z ABS TEHOLOGIJO IN NA VOLJO Z EVROPSKO HOMOLOGACIJO

  23.03.2018

  • Nova Can-Am ATV zasedba popolnoma ustreza novim predpisom EU
  • Evropski kupci lahko sedaj preizkusite nova Can-Am ATV vozila, tudi tista, ki so opremljena z ABS (protiblokirni zavorni sistem) tehnologijo
  Več o ...
 • PROSTA VOŽNJA PO SNEGU: Adrenalin in užitek, a tudi velika nevarnost

  21.02.2018

  "Na začetku šolskih počitnic, ki jih mnogi preživijo na smučiščih, smo zaradi vse večjega trenda smučanja zunaj urejenih prog, napovedi novega snega in s tem večje nevarnosti plazov, pa tudi večjega števila v plazovih nedavno umrlih smučarjev, preverili, kaj so največje nevarnosti prostega smučanja ob smučiščih in v gorah ter kako se jim ogniti. (Stropnik, D., 2018. 24ur.com. [spletna stran] (17.02.2018).Dostopno na:
  http://www.24ur.com/sport/hokej/smucanje-zunaj-urejenih-prog-sport-razpet-med-uzitkom-in-nevarnostjo.html [17.02.2018].

  Več o ...
 • DEFIBRILATOR TUDI V SKI&SEA D.O.O. PODJETJU

  26.01.2018

  Nenadni srčni zastoj največkrat nastopi povsem nepričakovano in več kot polovica bolnikov pred usodnim dogodkom nima prav nobenih težav. Največkrat nastopi zaradi tako imenovane prekatne fibrilacije, za katero je značilna povsem kaotična električna srčna aktivnost. Mehanična aktivnost srca, torej črpanje krvi po telesu, nenadoma povsem preneha in če ne ukrepamo takoj, se začne proces umiranja, ki v 5-10 minutah postane nepovraten.

  Več o ...
 • BRP CLUB CIPER

  01.12.2017

  Coral Bay zaliv na južni obali sredozemskega otoka Ciper sicer slovi po peščeni plaži, na kateri se lahko v družbi »osvežilnih pijač« predajamo morskim užitkom in okusom sredozemske hrane. A tokrat je bil to kraj drugačnih užitkov. Užitkov, ki jih v voznikih vzbujajo novi modeli Sea-doo vodnih skuterjev in Can-am terenskih vozil nove generacije oziroma prihajajočega modelskega leta 2018.

  Več o ...
Prikaži strani