O nas

O nas

Ski&Sea d.o.o. je generalni uvoznik in serviser BRP (Bombardier Recreational Products) rekreacijskih vozil in dodatne opreme za Slovenijo kot tudi druge države (Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Makedonija, Črna Gora, Kosovo in Albanija). Podjetje se že vrsto let ukvarja tako s prodajo kot tudi najemom vrhunskih blagovnih znamk BRP proizvajalca, kot so motorne sani Ski-Doo in Lynx, štirikolesnikov ATV Can-Am ter vozil BRP Can-Am Side-By-Side, vodnih skuterjev Sea-Doo, Evinrude zunajkrmnih motorjev ter vozil Spyder Roadster.

Z letom 2013 je podjetje Ski&Sea d.o.o. v svoj prodajni program vključilo še vrhunske napihljive čolne ZODIAC MARINE in z letom 2017 še vrhunske napihljive čolne BWA. Tu pa se zgodba ne konča, saj podjetje v svoj prodajni program vključuje tudi SEABOB plovila, SEASCOOTER plovila, SEA-DOO TUBE, SMUČKE, WAKEBOARDE, SUPE ... in JETLOADER prikolice ter prikolice in pluge za ATV štirikolesnike.

 

Podjetje Ski&Sea d.o.o. je mlado in hitro rastoče podjetje, ki je bilo vedno zelo dinamično, ko je govora o rasti prodaje ter pridobivanju novih trgov. Podjetje Ski&Sea d.o.o. se lahko pohvali z izjemnimi dosežki, ki so priznani tudi s strani BRP (Bombardier Recreational Products). Namreč leta 2005 je Ski&Sea d.o.o. postal najboljši trgovec za Ski-Doo motorne sani za Srednjo Evropo in leta 2006 je osvojil naslov najboljšega specialista za servis BRP. Leto kasneje (2007) je podjetje Ski&Sea d.o.o. praznovalo deseto obletnico sodelovanja z BRP (Bombardier Recreational Products), ki je podjetju Ski&Sea d.o.o. podalo veliko priznanje: Najboljši prodajalec BRP dodatne opreme in BRP oblačil na svetu.

Svojega uspeha v letu 2007 je podjetje Ski&Sea praznovalo na najbolj poseben način; z izgradnjo novega tehnološko naprednega distributivnega centra, ki ima 2.600 m2 površine. 

Ena od najpomembnejših nagrad, ki jo je podjetju Ski&Sea d.o.o. predal Chris Dawson (BRP podpredsednik in generalni direktor BRP BRP Mednarodni Oddelek), je nagrada za najboljšega distributerja leta 2009 v programu Can-Am. Za samo nagrado se je potegovalo 900 distributerjev in prodajalcev z vsega sveta, zaradi česar so nagrade bili toliko bolj veseli.

Ski&Sea Salon Beograd

V več kot desetih letih delovanja je podjetje Ski&Sea d.o.o z vrhunskimi blagovnimi znamkami Ski-Doo in Lynx navdušilo ljubitelje motornih sani, ki so postali redni gosti slovenskih smučišč, dirkališčih in zasneženih poligonov. Z vodnimi skuterji in gliserji Sea-Doo so napolnili Jadransko in Sredozemsko morje. Vozila BRP Can-Am Spyder Roadster, ATV BRP Can-Am ATV in vozila BRP Can-Am Side-By-Side pa z izjemnimi voznimi lastnostmi, odpirajo povsem nov razred koristnih in zabavnih vozil. Vse to so dosegli z izjemnim delom, organiziranjem številnih Can-Am Adventure dogodkov tako v Sloveniji kot tudi na Hrvaškem, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Makedoniji in Črni Gori ter tudi udeležbo na razno raznih domačih kot tudi tujih sejmih, tako navtičnih kot tudi avtomobilskih, kjer vsako leto pazljivo izbirajo le najboljše in različne sejme.

Ski&Sea Salon Zagreb

O nas