Razvrsti po:
 • ADRENALIN ZA VSE OKUSE

  31.03.2021

  Kaj je tisto, kar vam poveča adrenalin v žilah? Je to dolga prašna cesta pred vami, ko potujete v neznano z jeklenim konjičkom, so to divji morski valovi, ki vas odpeljejo do obzorja, ali pa so to še neprevožene gozdne poti, ki v vas vzbudijo željo po odkrivanju?

  Več o ...
 • BRP BO DO KONCA LETA 2026 PREDSTAVIL ELEKTRIČNE ENOTE ZA VSAKO LINIJO PRODUKTOV

  31.03.2021

  BRP je razkril svoj 5-letni načrt, kjer bo v ponudbo vključil električne modele v vsako svojo produkcijsko linijo do konca leta 2026.

  Več o ...
 • PODJETNICE PREDLAGAJO VLADI

  16.03.2021

  Lastnice dobro stoječih podjetij iz različnih panog smo vprašali, kaj menijo o vladnih ukrepih in kako naj jih pristojni še izboljšajo. Pogovarjali smo se s Ksenijo Sorčan, Emo Pogačar, Anjo Rebek, Katjo Kraškovic in Tanjo Skaza.

  Več o ...
 • POPOLNOMA NOV 2021 CAN-AM COMMANDER

  04.03.2021

  Terensko vozilo, ki ste ga čakali: popolnoma nov 2021 Can-Am Commander je narejen za tiste, ki se radi igrajo in trdo delajo.

  Več o ...
 • CAN-AM TRAXTER PRO T-KATEGORIJA

  28.02.2021

  2021 Can-Am Traxter PRO side-by-side vozilo je narejeno tako, da opravi svoje delo, ne glede na to, kako zastrašujoče je.

  Več o ...
 • BRP V SEVERNO AMERIKO UVAJA MOTORNE SANI LYNX

  17.02.2021

  Znamka motornih sani Lynx, izdelana za napredne voznike, v Severno Ameriko prinaša nordijsko sankalno dediščino in povsem nov in vznemirljiv slog vožnje.

  Več o ...
 • SKI-DOO LINIJA 2022

  17.02.2021

  Povečajte svojo zimsko zabavo z novo linijo modelov Ski-Doo, ki se osredotoča na izjemno ravnanje, moč in vodljivost.

  Več o ...
 • MARKO JAGER, MOJSTER SKRAJNE VOŽNJE

  09.02.2021

  Marko je 41-letni Preboldčan, ki že dve desetletji dirka z dvo- in štirikolesnimi vozili, najraje na takšnih s krmilom, ter velja za najbolj vsestranskega in tudi telesno najbolje pripravljenega slovenskega dirkača.

  Več o ...
 • ATV PROTI SXS/UTV: RAZLIKE, PREDNOSTI TER VSE VMES

  02.02.2021

  RAZKRIVAMO VAM VSE, KAR POTREBUJETE VEDETI O DVEH IZMED NAJTEŽJIH OFF-ROAD VOZIL.

  Življenje je polno težkih odločitev in izbira pravega off-road vozila je ena izmed njih. Vsaka vožnja vam lahko poveča vaš adrenalin, vendar vedno obstaja tista posebna, ki dvigne vaše vznemirjenje na povsem nov nivo. Ko se je potrebno odločiti med dvema možnostima kot sta ATV ali SxS/UTV, večina zanima, kakšne so razlike med njima, kakšne so prednosti posameznega modela ter kaj ju naredi unikat. Zato smo se odločili, da vam danes razkrijemo vse potrebne informacije, da vam čimbolj olajšamo vašo odločitev ter vam priskrbimo popolno vožnjo.

  Več o ...
 • VOZILO, KI GA HOČEŠ IMETI

  21.01.2021

  Monster energy can-am team maverick X3 je dovolj trpežen, da se spopade z najbolj zahtevnimi tereni na planetu, hkrati pa je skoraj povsem standardno serijsko vozilo.
  Več o ...
PrviPrejšnji1234ZadnjiVsi
Razvrsti po:
PrviPrejšnji123ZadnjiVsi