Razvrsti po:
Prvi12345ZadnjiVsi
Razvrsti po:
  • 2018 SEA-DOO DEMO DAY

    15.06.2018

    Marina Portorož, 09. Junij 2018 – Na OTOKU Marine Portorož smo skupaj z H2O Center d.o.o. organizirali nepozabno zabavo – 2018 SeaDoo Demo Day, kjer so vsi mimoidoči lahko testirali vodne skuterje Sea-Doo modelnega leta 2018.

    Več o ...
  • DIGITALIZACIJA PRODAJE SKI&SEA

    05.04.2018

    V podjetju opažamo, da so se želje in potrebe kupcev z leti spremenile in so le-te vedno večje ter raznolike. Iz tega razloga je naša vizija razširiti svoj prodajni asortima, biti vodilni  in prepoznavni v JV Evropi v prodaji vozil za vodo, teren in sneg, njihove opreme, pripomočkov ter oblačil, širiti poslovanje na nove (tuje) trge itd.. Z avtomatizacijo procesov naročanja, digitalizacijo, prenovo spletnih strani prilagojeno tujim trgom (večjezičnost), s postavitvijo spletne trgovine, elektronska izmenjava podatkov in listin ter številnimi drugim nadgradnjami želimo obstoječo zastopniško in servisno mrežo povečati in izboljšati ter v največji meri približati kupcu. Tak način bo prinesel povečanje prodaje in hkrati krepil mednarodno konkurenčnost. 

    Več o ...
  • BRP ATV MODELI SO SEDAJ OPREMLJENI TUDI Z ABS TEHOLOGIJO IN NA VOLJO Z EVROPSKO HOMOLOGACIJO

    23.03.2018

    • Nova Can-Am ATV zasedba popolnoma ustreza novim predpisom EU
    • Evropski kupci lahko sedaj preizkusite nova Can-Am ATV vozila, tudi tista, ki so opremljena z ABS (protiblokirni zavorni sistem) tehnologijo
    Več o ...
  • PROSTA VOŽNJA PO SNEGU: Adrenalin in užitek, a tudi velika nevarnost

    21.02.2018

    "Na začetku šolskih počitnic, ki jih mnogi preživijo na smučiščih, smo zaradi vse večjega trenda smučanja zunaj urejenih prog, napovedi novega snega in s tem večje nevarnosti plazov, pa tudi večjega števila v plazovih nedavno umrlih smučarjev, preverili, kaj so največje nevarnosti prostega smučanja ob smučiščih in v gorah ter kako se jim ogniti. (Stropnik, D., 2018. 24ur.com. [spletna stran] (17.02.2018).Dostopno na:
    http://www.24ur.com/sport/hokej/smucanje-zunaj-urejenih-prog-sport-razpet-med-uzitkom-in-nevarnostjo.html [17.02.2018].

    Več o ...
  • DEFIBRILATOR TUDI V SKI&SEA D.O.O. PODJETJU

    26.01.2018

    Nenadni srčni zastoj največkrat nastopi povsem nepričakovano in več kot polovica bolnikov pred usodnim dogodkom nima prav nobenih težav. Največkrat nastopi zaradi tako imenovane prekatne fibrilacije, za katero je značilna povsem kaotična električna srčna aktivnost. Mehanična aktivnost srca, torej črpanje krvi po telesu, nenadoma povsem preneha in če ne ukrepamo takoj, se začne proces umiranja, ki v 5-10 minutah postane nepovraten.

    Več o ...
  • BRP CLUB CIPER

    01.12.2017

    Coral Bay zaliv na južni obali sredozemskega otoka Ciper sicer slovi po peščeni plaži, na kateri se lahko v družbi »osvežilnih pijač« predajamo morskim užitkom in okusom sredozemske hrane. A tokrat je bil to kraj drugačnih užitkov. Užitkov, ki jih v voznikih vzbujajo novi modeli Sea-doo vodnih skuterjev in Can-am terenskih vozil nove generacije oziroma prihajajočega modelskega leta 2018.

    Več o ...
Prvi123NaslednjiZadnjiVsi