EVINRUDE 10-LETNA GARANCIJA

Nazaj na seznam
EVINRUDE 10-LETNA GARANCIJA

01.03.2018

OPIS PONUDBE 10-LETNE EVINRUDE GARANCIJE:

  • 1. Marec – 30. Junij 2018
  • Končni datum za registracijo motorja: 10. julij
  • Modeli: Vsi E-TEC motorji G1 in G2, ki še niso bili registrirani (25HP +).

PREDNOSTI ZA POTROŠNIKA:

  • Najdaljša garancija na trgu: 3 leta BRP Omejene Garancije + 7 let BRP Podaljšane Omejene Garancije (omejeno na 1500 ur za 10 let) 

BRP 10-letni (standardni 3 + 7) podaljšani omejeni garancijski program je na voljo samo prek BRP European Distribution SA in njegovih pooblaščenih in sodelujočih distributerjev in trgovcev izvenkrmnih motorjev Evinrude®, ki se nahajajo v državah srednje in vzhodne Evrope za kvalificirane izvenkrmne motorje Evinrude, prodane rezidentom posamezne države SAMO ZA REKREACIJSKO UPORABO. Kvalificirani izvenkrmni motorji Evinrude vključujejo vse nove E-TEC Evinrude motorje z močjo 25 HP in več iz leta 2010 in višje, ki bodo kupljeni, dobavljeni in registrirani med 1. marcem 2018 in 30. junijem 2018. Dodatki, merilniki in vgradne komponente in pripadajoči deli niso vključeni v ta razširjeni omejeni garancijski program.

Ta razširjeni omejeni garancijski program omogoča do 10 let omejene garancije (3 leta omejene garancije BRP in 7 let podaljšane omejene garancije BRP) ali 1500 ur; tisto kar nastopi prej. Posebni pogoji veljajo za razširjeni omejeni garancijski program, ta ponudba ni kumulativna z nobeno drugo promocijsko ponudbo.

Dokumenti

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!