CAN-AM 2018 LINEUP JE ŽE TUKAJ!

Nazaj na seznam
CAN-AM 2018 LINEUP JE ŽE TUKAJ!

01.07.2017

Valcourt, Quebec/Kanada, Junij 1, 2017 – BRP (TSX: DOO) nadaljuje z optimizacijo svoje Can-Am off-road zasedbe s številnimi spremembami za leto 2018. Blagovna znamka je ponovno postavila lestvico visoko z najmočnejšim tovarniško narejenim side-by-side vozilom na trgu, novi 172hp 2018 Maverick X3 Turbo R model. Rotax ACE motor so preuredili, tako da le-ta sedaj poda 172hp moči. Dodatne spremembe nove zasedbe vključujejo več možnosti za uporabnost in rekreacijske namene, z uvedbo dodatnih posebnih paketov.

"2018 Can-Am zasedba odraža veselje in strast, ki jo prinašamo ljudem," je dejala Anne-Marie LaBerge, BRP višja podpredsednica, Global Brands & Communications. "Skupaj širimo Maverick X3 družino off-road vozil, bogatimo recreational-utility kategorijo Can-Am Commander segmenta z dodano zmogljivostjo in izboljšano vrednostjo. Naš razširjen seznam originalne dodatne opreme, dodaja tudi več ravni udobja in prilagoditve. "

SSV

Can-Am Maverick X3 side-by-side zasedba še naprej polni naslovnice s prihodom novega 172hp 2018 Maverick X3 Turbo R modela, najmočnejšim tovarniško narejenim side-by-side vozilom na trgu. 172hp 2018 Maverick X3 turbo R model zagotavlja 12 odstotkov več moči in 10 odstotkov dodanega navora. Novo vodilno super športno side-by-side vozilo daje od 0-60 mph hpospeška v samo 4,4 sekundah.

Can-Am Maverick X3 side-by-side zasedba zdaj tudi vključuje 120hp Maverick X3 Turbo side-by-side vozilo. Nova vstopna točka vozila na trgu, dostopen v dvo ali štiri-sedežnem standardnem paketu z veliko funkcij uspešnosti, po katerih je Maverick X3 dobro znan.

Commander 1000R side-by-side vozilo je prav tako prejel pomembno posodobitev za 2018, in sicer širšo naravnanost in boljše zavore v recreational-utility kategoriji.

O BRP

BRP (TSX:DOO) je vodilno podjetje na področju oblikovanja, razvoja, proizvodnje, distribucije in marketinga oklepnih vozil in pogonskih sistemov. Njegov portfelj vključuje Ski-Doo in Lynx motorne sani, Sea-Doo plovila, Cab-Am vozila za vse terene, Can-Am Spyder Roadsters, Evinrude in Rotax morske pogonske sisteme kot tudi Rotax motorje za gokarte, motorna vozila in rekreativna letala. BRP podpira svojo linijo produktov z dodatnimi izdelki – izdelki z namenskimi deli, dodatki in oblačili poslovanja. Z letno prodajo več kot $ 4,2 milijarde iz več kot 100 držav, podjetje zaposluje približno 8,700 ljudi po vsem svetu.

Povpraševanje