MOTOPASSION BEOGRAD 2020 - PRESTAVLJENO!

Nazaj na seznam

19.03.2020

Motocikli, mopedi, skuterji, rezervni deli, oprema, strokovne organizacije, združenja, klubi, mediji ... so standardna vsebina Mednarodnega sejma motornih koles.

Ta specializirana, atraktivna in vsebinska sejemska prireditev, namenjena ljubiteljem dvokolesnikov, se ukvarja z uveljavljanjem in promocijo motornega športa. Ob predstavitvi dosežkov svetovne industrije motornih koles je posebna pozornost namenjena spremljajoči opremi, ki je bistvena za varno udeležbo motoristov v prometu.

Vabimo vas da nas obiščete v času od 19. - 25. Marca 2020 na sejmu MOTOPASSION BEOGRAD 2020 kjer bomo za vas predstavili najnovejše 2020 modele Can-Am BRP proizvajalca, kot so Can-Am Outlander, Can-Am Renegade, Can-Am Traxter, Can-Am Maverick, Can-Am Spyder, Can-Am Ryker in še mnogo več. Obiščite nas v Hali 2, Nivo C.


Galerija

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

    1. Ski & sea d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.