52.MOS

Nazaj na seznam
52.MOS

10.09.2019

MOS je poslovno-sejemska prireditev, ki vsako leto privabi več kot 900 neposrednih in 1500 zastopanih razstavljavcev ter več kot 120 000 obiskovalcev. Razdeljena je na 5 področij: MOS Dom, MOS Teh, MOS Tur, MOS Biz in MOS Plus. MOS spremljajo tudi predavanja, dogodki in delavnice iz posameznih področij, kjer lahko dobite številne koristne informacije v zvezi z gradnjo doma ali izveste kako ustanoviti podjetje. Sejem ima tradicionalno tudi državo partnerico, kar dodatno olajša vzpostavitev gospodarskih vezi med državama. Letos je to Republika Srbija.

  • MOS Biz je namenjen lastnikom in vodstvu malih in srednje velikih podjetij, novoustanovljenim podjetjem in podjetnikom. Omogoča tako zagon poslovanja, kot dvig na višjo stopnjo vaše podjetniške poti.
  • MOS Dom je največji dogodek s področja gradnje in obnove doma, saj v okviru sejma zajema kar sedem sejemskih dvoran in del zunanjega prostora.
  • MOS Plus predstavlja odlično prodajno priložnost za vaš izdelek ali storitev, če imate dovolj kakovosten in konkurenčen izdelek ali storitev.
  • MOS Teh je svet strojev, robotov, mehanizacije, profesionalnega orodja in vzdrževanja vozil. 
  • MOS Tur je pomemben dogodek s širokega področja turizma, ki je na MOS-u v zadnjih nekaj letih doživel najhitrejšo rast. 

Tudi letos bomo na sejmu prisotni mi s pestro ponudbo Can-Am štirikolesnikov, Can-Am Spyder in Can-Am Ryker trikolesnikov, Sea-Doo vodnih skuterjev in še in še ...

Povpraševanje

    1. Ski & sea d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.