9. dobrodelni golf turnir Anžeta Kopitarja na Bledu

Nazaj na seznam
9. dobrodelni golf turnir Anžeta Kopitarja na Bledu

31.08.2019

Na golf igrišču Royal Bled je 31.8.2019 potekal 9. dobrodelni golf turnir Anžeta Kopitarja in Joc Pečečnika v organizaciji Ustanove Rdeča Žoga, kjer je sodelovalo tudi naše podjetje SKI&SEA d.o.o..

Zbrana sredstva na letošnjem 9. dobrodelnem turnirju v golfu bodo namenjena Jeseniški bolnišnici in dobrodelni ustanovi Rdeča žoga za mladinski dom, katerega bodo koristili otroci in mladostniki, katerih družine ne preživljajo brezskrbnega vsakdanjika. Mladi nadobudneži bodo tako lahko razvijali svoje kvalitete in potenciale v različnih športnih aktivnostih, spoznavali naravo, se veselili v družbi svojih vrstnikov, premikali lastne meje, ter razvijali svoje želje in znanja, ki jih bodo še kako potrebovali v življenju in morda nekoč tudi sami ponudili roko pomoči.

Prav vsak od 80 vabljenih rekreativnih igralcev golfa je bil delček te zgodbe. Donirala so mnoga podjetja, med njimi tudi Ski&Sea d.o.o. Na večerni dražbi se je zbralo veliko denarja, kjer smo tudi mi sodelovali v dobrodelne namene in na večerni licitaciji prodali vozilo RYKER. Bodoči zadovoljni kupec je zanj odštel 15.000 evrov. Iztržek in seštevek po turnirju in dražbi je bil rekorden, saj se je zbralo 239.757 evrov!

Za nekatere napozaben dan. Za druge dan poln doživetij in dobre volje. In za vse dan z veliko začetnico, ko smo v srcu bogatejši z izkušnjo, da smo prisluhnili drug drugemu z majhnimi koraki dobrote in ljubezni. Ponovno smo dokazali, da znamo združiti svoje moči in biti zmagovalci prav vsi, za višji namen in boljši jutri.

Povpraševanje

    1. Ski & sea d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.